Joned’s Cafe

ari isnin baru2 ni aku p mkn kt Joned’s Cafe ni…ada sorg housemate aku dh nk kena transfer ke KL, so, dia ckp dia teringin nk mkn kt sini…aku pn bw la…kesian….sempena ari2 terakhir dia kt sini, aku ikutkn je la…kami p 3 org ja…actually, tmpt ni mmg kami slalu lepak pn…mknn sedap, harga berpatutan dgn rasa, layanan pn ok…n bleh thn meriah gak…so, jamu la mata dgn mknn kami…
ni satay feveret kak anu…tiap kali mai sini, mst order satay ni…aku amik sket ayat dia…”this is the best satay ever yg i penah rasa…i will miss this…”…hehe…
asalnya kak anu nk mkn char kuey teow, tp gerai yg bt cha kuey teow tarak bukak pulak…tecian kak anu…nnt kita mai mkn char kuey teow plak na…
ni plak ns grg kmpg si budak ida…si ida ni, dia xda mknn len, pegi la kdi mn pn, msti dia order ns grg kmpg gak…nnt aku tunjuk bukti k…tp ns grg kmpg ni mmg sdp ar…byk plak tu…mmg puas hati…
 
ni plak aku punya…mee kung fu…sdp n byk gak…rm 4.50…berbaloi-baloi…n mcm besa ar…air utk aku is barli suam…kenyang sgt mlm tu…n blk umah ngn senang hati…pas borak2, trus msk tdo…tp xtdo lg, smbg bc novel dl sket…then baru tdo…
sesapa yg nk sggh mkn kt sini, tp xtau tmpt, just leave ur comment kt sini, nnt aku gtau k….sng ja nk cari tmpt ni… 🙂

Lepak Crew

I am me Lets lepak