Salam Maulidur Rasul – Azam Baru !!

I’m Sorry
Assalamualaikum….slm maulidur rasul utk suma…still blm terlambat kn….just nk gtau serba sedikit mengenai aku la kn…ni utk yg selalu baca synopsis yg aku bt psl novel2 yg aku dh baca…aku pn xsure la, skang ni, knp aku cm xda mood nk baca novel…kdg2 tu aku bknnya bt apa pn…asik melingkor je atas tilam…klau x dlm bilik, aku tarik tilam bw dpn tv…buruk kn perangai…hahaha…klau dl, bla bsn ja, aku sure punya cari novel…skang nix tau knp cm mls…
Tp setelah aku bt entri ni, aku berazam utk lawan aura xda mood aku tu…aku akn berusaha utk baca novel2 yg aku blm buka plastic pn lg…hahaha….bla aku dh abis baca, nnt aku review k….tp diharap korang phm ar, klau lmbt tu sowi lah yer…kdg2 aku tersangat penat…jgn marah tau….

Lepak Crew

I am me Lets lepak