Sakit Pinggang Ketika Hamil

Yesterday i've got sakit pinggang yang agak kronik compared to yang sebelum2 ni...fuhh...
memang tak leh tahan, babe...tapi bila mengenangkan baby, ku gagahkan jua...chewaahhh...

pastu semalam ada la berdiskusi sket ngan my friend yang tengah preggy gak...dia lg senior...
dah nak boom dah pun, lagi some weeks ja...dia cakap, sakit pinggang tu normal...coz baby makin 
besar and perut makin berat kan...adatla orang mengandung...for me, it's okay...i can accept coz i 
know it's memang normal and memang dah get ready awal2 lagi...

last2 my friend ada bagi idea, suruh pegi beli hot water bag...so, apa lagi, dengan segera gak 
bagitau hubby...then petang tu gak pegi beli...murah ja...kat guardian...harga RM 9.30...

malamnya terus try guna...

Alhamdulillah, it's works for me...lega la sakit pinggang and sakit kat tail bone...

kesimpulannya, saya sangat berpuas hati dengan water bag ni...

ni gambarnya...sesiapa yang mengalami masalah yang sama, boleh la cuba yer... 🙂
 
gambar ihsan dari mr. google...yang kat guardian tu xder la secantik ni...but it's ok coz fungsinya 
sama ja...
 
ni pun ihsan dari mr. google gak...ni cover utk hot water bag tadi...i tak beli pun...just lapik ngan 
pape kain je time nak guna tu...sebab tak tahan panas...hihi...
 
 

Lepak Crew

I am me Lets lepak

2 thoughts on “Sakit Pinggang Ketika Hamil