Agar-agar Buah

hello…maybe gambar ni dah agak basi kot…tapi nak kongsi gak…hehe…satu hari dalam minggu lepas kalau tak silap, me & hubby singgah Bazar Kelana Jaya…just nak cari some dessert untuk berbuka….

jalan punya jalan, jumpa ini satu gerai…just jual agar-2…tapi yang menariknya siap ada buah lagi untuk setiap potong agar-2 tu…sila lah jengok gambar di bawah…rasanya tak la sedap sangat, tapi tak la pulak tak sedap….so-so ja…harga 5keping=rm2…boleh la….



Lepak Crew

I am me Lets lepak

Ape pandangan awok?