Papa John’s Pizza, Aeon Bukit Tinggi


Last Sunday, me & hubby sekali lagi menjejakkan kaki ke Aeon Bukit Tinggi (Jusco)…hihi…tempat feveret untuk lepak…niat di hati nak tengok wayang and beli hadiah sikit untuk our parents…

tengok wayang The Last Airbender yang 3D…entah kenapa, saya sangat tak selesa pakai spec 3D tu…so, susah sikit la nak layan movie tu…tapi papepun movie tu best…

dah abis movie, sambung jalan-2 cari barang untuk parents…nothing for me & hubby (maybe lain kali…kalau ada rezki…)…then keluar dari Aeon menuju ke bazar dekat area-2 Bukit Tinggi tu…niat nak beli untuk sahur ja…tapi ternampak plak ayam goreng Uncle Bob…beli jugak…

selesai membeli kat bazar tu, pegi masuk Aeon balik…sebab ada orang ngidam nak makan kat Papa John Pizza’s (sukernya saya…)…mula-2 seat dah penuh…kecewa jap den…after bincang-2, nak take away ja…tapi bila pegi kat kaunter tu, tetiba ada kosong plak…hihi…rezki kan…

ni lah yang di order…








sangat kenyang & sangat happy…after that balik umah, then tido… =)

Lepak Crew

I am me Lets lepak

Ape pandangan awok?