Flaming Steamboat

Yesterday, 09th October 2010 was our 1st anniversary…waaa, setahun sudaaa…

so, sempena ngan anniversary & saya dah nak bersalin, hubby belanja makan kat Flaming Steamboat…location berhampiran Danau Kota…jom layan gambar….

starter…haha…
 macam2 ada…
udangnye sangat segar…marvellous….
 setelah di’steamboat’kan….
Ais Kacang, Aiskrim Anniversary (hubby buatkan…hahaha…) & Marshmallow with Choc…this is my feveret…sangat layan bila makan…sampai top-up 4 kali okay…bankrup tauke kedai tu…=)
 
hasil setelah hampir sejam setengah for two…banyakkan…haha…puas hati….(sorry la, ada tangan yang mengganggu…)
ni dah nak balik…sementara hubby g bayar, saya snap sket2…

overall, saya sangat puas hati makan kat sini…insyaAllah, akan datang lagi…hehe….

Tataaaa….=)

Lepak Crew

I am me Lets lepak