Murni Discovery Aman Suria

 
Last Tuesday ajak hubby gi makan kat Murni Discovery nih…tau tak apa yang saya teringin sangat kat Murni ni….

haa…ni la…yang dalam botol tu…namanya Mocktail ‘I Miss You’…masa tengah layan blog bloggers lain ternampak air ni, terus cam teringin sebab dia tak serve dalam gelas biasa…hehe…sebelah tu hubby punye ‘3 Layer Tea’…Mocktail = RM 5.00 and 3 Layer Tea = RM 3.00…for me, rate dia ok…sebab sedap…

ni nasi hubby…Nasi Goreng USA…RM 7.00…lauknye sangat banyak…bak kata hubby, ni bukan nasi berlauk ayam, tapi ayam berlaukkan nasi…hehe…boleh tahan sedap ar….

ini saya punya…Fried Chicken Chop…RM 10.00…coleslaw nye best…potion nye besar…so, tak larat nak abiskan…overall kedai ni ok…boleh try lagi nanti…

nanti kalau pegi lagi, i’ll update lagi k….

Tataaaa…. =)


Lepak Crew

I am me Lets lepak

Ape pandangan awok?