Susah Tidur

oohhh…saya sangat susah tidur sekarang….camna nak buat…huhuhu…sekarang ni boleh dikatakan hampir kul 5pagi, baru boleh lelap…ponat den….
bukan tak cuba tidur awal…tapi memang tak boleh…kadang-2 tu, kul 11.00 dah try tidur, tapi memang takkan lena…sampai la pagi….nak kata panas, ada 2 kipas yang ngadap den….nak kata, tak mengantuk, asyik menguap ja sampai berair mata ni ha….nak kata pikir macam-2, den dah tenangkan ati n tak pikir pape pun….still tak leh gak….
dugaan dugaan…tapi hubby always remind me yang setiap sakit that i feel, ada ganjarannya…amin…=)

Lepak Crew

I am me Lets lepak