Kaki Novel

 Just nak share dengan kaki-2 novel sekalian…ari tu, time boring-2, search la kat internet…konon-2 nak cari novel online…save budget la katakan…hehe….pastu terjumpa blog ni :-

den pun layan la…dlm blog ni ada novel, cerpen and macam-2 lagi la…try la g tengok….

pastu dalam blog ni gak ada disertakan some chapter of some novel….ada yang samapi chapter 20…ada yang sampai 15 je…mula-2 ingatkan diorang bagi full novel tu, tapi kiciwa daa….kalau pikir-2 balik, kalau diorang bagi full story, siapa plak yang nak beli novel tu kan…hehe…

setakat ni, saya dah baca chapter terawal untuk 2 novel…dua-2 best…macam kena beli sebab nak tau endingnya…hehehe…ni link untuk 2 novel tuh….try ar baca kalau berminat…

Ok la…nak tido dah…gud nitee…. =)

Lepak Crew

I am me Lets lepak

Ape pandangan awok?