Teluk Nipah

Cuti Chinese New Year tahun ni agak panjang kan…best sgt…on 3rd – 4th February 2011 Qistina g bercuti di tepi pantai…ni tokyah ngan maktok Qistina yang plan…siap sewa homestay lagi…seronok Qistina sebab ramai yang melayan…
 
Qistina dah sampai pantai…

ni pantainya…tapi Qistina xmandi pantai sebab sangat panas…takut demam plak nanti…

 
cicit sulung tok nek…

 
Qistina ngan tok yah…happy ja layan angin sepoi-2 bahasa…

sepatutnya on 4th February, we have to travel to Terengganu…umi and to’ki dah rindu kat Qistina, tapi tak jadi sebab tayar keretaku pancit…mana mau cari kedai tayar time public holiday camni…so, balik umah ja…petang pas solat Jumaat, kuar cuba nasib cari kedai tayar…nasib baik ada…memandangkan ari dah lewat confirm la cancel balik Ganu…so orang-2 Ganu, tunggu yer…we will meet each other next time…hubby and me tengah plan ni…=)

ok…daaa…till next entry ~~~

Lepak Crew

I am me Lets lepak