Nasi Beriani Abu Amir

fuhhh…den sangat konyang ini hari…den makan nasi beriani ayam golek….
kat mana???
kat Shahab Perdana, Alor Setar, Kedah…nama kedai tu adalah Nasi Beriani Abu Amir…
sedap tak???
nasinya sangat sedap…makan nasi ja pun dah marbelous…ayam goleknya pun sedap…dimasak dengan secukup rasa…hahaha…sup best…ada sambal apa ntah, cam masam2 sket…and ada coleslow…potionnya agak banyak…tapi den makan smpi abis tau…sedap sangat…skang ni terasa cam nak terkeluar balik dah…full beb…
address kedai???
den kurang arif bab ni…tapi kalau sesapa nak g, let me know…den leh tunjukkan, tapi keno blanje den skali la…hahaha….takde la…den gurau je…den leh tolong explainkan…
gambo tak banyak…coz den dah lapo…sket, then makan…hehe…layanzzz….
  this is not mine…ni my friend punye…Hanid Kambing…makan with nasi beriani gak…harga RM 13.00…katanya sodap…
 yezzaa…this is mine…harga RM 13.00…uncle Ee pun makan yang ni gak…
 we all minum air ni…teh o Arab…very the different…ingredient yang den nampak adalah air teh + pudina + buah pelaga + bunga cengkih…leh bayang tak camna rasanya…den tak mampu nak abiskan…tapi ok la…at least i’ve tried it n tasted it…pasni tak nak dah…haahaha…
anyway, thanks a lot to Uncle Ee coz blanje our lunch today…dah la pagi tadi pun blanje karipap sodap…thanks tau…=)

Lepak Crew

I am me Lets lepak