Ubat Demam

tetiba rasa cam semangat plak nak berblog ari ni…
why bersemangat nih???
den pun idok le tahu…
nak cita pasal ape yer???
cita pasal Zia Qistina demam ari tu…tapi demamnya dah kebah dah…
petuanya???
den tak pakai petua pape pun…tapi den pecaya ngan khasiat susu ibu (susu den la tu…hehehe)…suhu badan Qistina tetiba naik time tengah malam…tetiba masa den nak bagi susu, den rasa badan Qisitna sangat panas…dengan sepantas kilat, capai cool fever for baby, tepek kat dahi pastu teruskan bagi susu…den sms boss, mintak emergency leave…and sepanjang ari tu, den breastfeed kan si tecik itu…alhamdulillah, petangnya Qistina dah ok…siap berpeluh-2 lagi…sonang ati si ibu ni tau…
kenapa tak pegi klinik??? 
kenapa kena pegi kalau tak perlu pegi…betul tak…kalau demam Qistina lama,sure den akan bawa gak, tapi Qistina dah ok kan, so tak perlu la rasanya…and yang paling penting skali, den kurang gemar bagi my baby makan ubat yang macam2 nih…tak tahulah kenapa…maybe sebab den pun tak suka ubat kot…hihi…cool kan…=)
so, ibu-2 kat luar sana…amalkan la breastfeed ni selagi boleh yer…memang bagusssss….hehehe…
 merah tak idung saya…hehehe…=)
wuuuuu….
saya nak sambung tido lah….
saya dah sihat dah…

p/s : next entry will story about selsema plak yer…tataaa…

Lepak Crew

I am me Lets lepak