Ustaz Aqil Hayy

Mode : Melayan video ceramah oleh Ustaz Aqil Hayy Rawa di Youtube

Tajuk Ceramah : Kita serupa…saya baru layan sampai part 6…

Kenapa Ustaz ni yang jadi pilihan saya ???
Saya juga tak tahu kenapa…tapi saya suka cara beliau sampaikan apa yang beliau tahu / ilmu beliau…iya, saya tahu uztaz ini pernah terlibat dengan isu-isu yang kurang sedap didengar, but for me, dalam bab mencari ilmu ni, abaikan la kejap isu itu yer…

Kenapa tetiba saya dengar ceramah plak ???

Sebabnya semasa tengah leka layan video-video muzik kat youtube pagi tadi, tetiba terlintas kat ati saya, kenapa la asyik layan video camni jer erk…apa la salahnya kalau sesekali layan ceramah agama kan…so, terus search nama uztaz ini…terasa sejuk sket ati ni…hihihi…

Sinopsis ceramah…
Sila google sendiri yer…ini kerana, saya juga belum khatam ceramah ni…(jangan marah…peace)

p/s : ini hanyalah pendapat saya…maaf andai ada yang kurang senang…sekian dulu, nak sambung layan…

<< tataaa >>

Lepak Crew

I am me Lets lepak